Selecteer een pagina

Liever samengesteld

Voor meer rust en harmonie in het samengestelde gezin

Mijn naam is Marjolein van der Linden en ik ben gelicenseerd Stiefgoedcoach binnen Liever Samengesteld (voorheen Stiefgoed Hilversum) Ik ben gespecialiseerd in de problemen van samengestelde gezinnen.

Natuurlijk werk ik vanuit een stevige basis in coaching en counseling; daarnaast ben ik als moeder en stiefmoeder in een samengesteld gezin ook ervaringsdeskundige. Ik voel mij thuis bij de praktische psycho-educatieve opzet van Stiefgoed omdat je als client daarin tegelijkertijd werkt en leert.

Je leert over stiefgezinnen en je past de kennis en ervaring uit de gesprekken toe in je eigen situatie. Dat werkt: ook in jouw gezin.

Marjolein van der Linden Liever Samengesteld Hilversum

Werkwijze

Liever Samengesteld biedt met behulp van de Stiefgoedmethodiek gespecialiseerde hulpverlening aan samengestelde gezinnen in drie fases:

  1. Voorbereiding (op samenwonen)
  2. Als het niet goed gaat (met het kind, gezin of de relatie)
  3. Onderhoud (van balans en harmonie)

Het doel van Liever Samengesteld is het slagingspercentage van samengestelde gezinnen te verhogen.

Als gelicenseerd stiefgoedcoach werk ik met de partners in een samengesteld gezin (en soms ook met de ex-genoten of kinderen). Een samengesteld gezin heeft andere spelregels dan een ‘kerngezin’ en als je die regels kent, wordt het leven samen al een stuk gemakkelijker. Ook werk ik systemisch – ik kijk steeds naar mensen in de context van het grotere verhaal.

Meer lezen over de Stiefgoed methodiekGratis kennismakingsgesprek
Kantoor Liever Samengesteld in Hilversum

Locatie

Je kunt Liever Samengesteld vinden aan de Seinstraat 22 in Hilversum, net achter winkelcentrum Seinhorst met gratis parkeerruimte voor- en achter het gebouw. 

Op de 3e verdieping van het “Oriongebouw” zit het Ondernemershuys Hilversum waar ik deel van uitmaak. Als je een afspraak hebt, kun je je melden bij de balie op de 3e verdieping en dan kom ik je ophalen.

Geen wachtlijst

Ik werk zonder wachtlijst, dus je kunt altijd op korte termijn langskomen. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek of contact leggen per mail of app.

Bewezen Stiefgoed methodiek

Door middel van de bewezen Stiefgoedmethodiek begeleid ik jullie naar een situatie met meer rust en harmonie. En dat het werkt bewijzen de getallen: 90% van de koppels met kinderen uit een eerdere relatie zijn na één jaar nog samen.

Laten we het gezellig houden!

Laten we het gezellig houden!

Het theaterstuk Familiespel brengt de verhoudingen en de dynamiek van een samengesteld gezin in beeld.